TFF 1. Lig takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, yarın Ligin ikinci devresinin ilk haftasında evinde oynayacağı zorlu MKE Ankaragücü maçı öncesinde moral yemeğinde buluştu. Yönetim, teknik kadro ve futbolcular ile basın mensupları Müceldili Konağında Tanışma Yemeğinde bir araya geldi.

Oldukça neşeli geçen yemekte ‘Doğunun Sesi' Fasıl grubunun sahne aldığı yemekte. Oldukça keyifli anlar yaşandı. TFF 1. Lig’de mücadele eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcuları ile taraftar temsilcileri, dayanışma gecesinde buluştu.

Yemekte kulüp şoförü Fikret Aydın’ın yanı sıra Kulüp Başkanı Mevlüt Doğan da Türkü söylerken, kaptan Mert Nobre de Erzurumlu Sanatçı Hüsamettin Ceylan’ın ünlü  Mavi-beyaz türküsüne eşlik etti.

Kıraç: Sizin teminatınız biziz
Tanışma ve moral yemeğinde açılış konuşmasını Asbaşkan Ünsal Kıraç, yaptı.  ligin 18. haftasındaki MKE Ankaragücü maçını kazanacaklarına inandığını söyleyen Kıraç, “Biz bu maçı alacağımıza inanıyoruz, sizlerde inanın” dedi.
Ligin ikinci devresinde maçların daha zorlu ve çekişmeli geçeceğine vurgu yapan Asbaşkan Kıraç, "Sizlerin gayretiyle bu ilk maçı alacağız daha sonra da diğer maçları alarak bu takım kendisini Süper Lig’de bulacak. O zaman her şey daha güzel olacak. Bunları laf olsun, edebiyat olsun diye söylemiyorum, buna inanıyorum. Buna inanan bir yönetimle, taraftarla, futbolcularla bir aradayız. Yeter ki biz hep birlikte kenetlenelim" diye konuştu.
Doğan: Geçmişe sünger çekelim

“Geçmişe sünger çekelim, geleceğe hep birlikte bakalım” diyen BB Erzurumspor’un çiçeği burnunda başkanı Mevlüt Doğan, konuşmasına kendisinin bu göreve gelmesinde teveccüh sahibi olan Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile kongrede oy kullanan delegelere teşekkür etti.

Kulübü yönetme görevinin ne kadar zor ve önemli olduğu bilinciyle çalışmalara başladıklarını aktaran  ve tüm camianın birlikte hareket etmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını ifade eden Doğan, "Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir yönetimiz. Geçmişte ne olmuşsa olmuş, artık geçmişle hesaplaşmayı bırakalım, artık önümüze bakalım. Bugün her şeyden çok birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz yürekten inanıyoruz ki takımımızı hak ettiği en üst noktaya taşıyacağız. Burada en büyük yük taraftarlara düşüyor. Lütfen bir ve beraber olalım” şeklinde konuştu.

Basın bizim olmazsa olmazımızdır

BB Erzurumspor’un çiçeği burnunda başkanı Mevlüt Doğan, Süper Lig yürüyüşünü 14 Ocak 2018 Pazar günü yapılan olağanüstü kongre ile başlattıklarının altını çizerek, birlik beraberlik ve başarı için Erzurum basınına da önemli görevler düştüğünü vurguladı.

Doğan, “Basın bizim olmazsa olmazlarımız arasındadır. Bugüne kadar hep kulübünün yanında olan basını yine aynı sorumlulukla kulübüne sahip çıkacağından kuşkumuz yok. Bu akşamda yemeğimizi onurlandıran basın mensuplarını teşekkür ediyoruz” dedi.

Doğan, konuşmasının ardından futbolculardan MKE Ankaragücü maçında galibiyet için söz aldı.

Asbaşkan  Ünsal Kıraç da bu esnada, “Belki görünürde iki tane futbolcu transfer ettik ama bu rakam altı. Çünkü alt yapıdan gelen dört futbolcumuzda forma rekabeti verecek kapasite ve yeteneğe sahipler.

Kıraç, U21’den gelen Osman Şahin, M. Emin Polat, Alperen Bektaş ve Yousuef Bangaoura’yı basın mensuplarına tanıttı.

Başkan Doğan sesi ile büyüledi

‘Doğunun sesi’ fasıl grubunun türküleri ile eğlenen futbolculara kulüp başkanı Mevlüt Doğan da türkü resitali yaptı.

Protokol ve davetlilerin “Sen söyle başkan sen söyle” ısrarları sonucu mikrofonu alan Doğan, "Ayşe Erzurum’a Gelin Olaydı" türküsünü seslendirdi. Doğan sesi ile geceye katılanları büyüledi.
Kulüp şoförü Fikret Aydın da hareketli türküleri ile futbolculara keyifli anlar yaşatırken, alkış aldı. Kaptan Mert Nobre de, Erzurumlu ünlü sanatçı Hüsamettin Ceylan’ın Erzurumspor için bestelediği Mavi-beyaz türküsüne eşlik etti.
Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ve teknik direktör Mehmet Altıparmak da selamlama konuşması yaparken, Başkan Yardımcısı Mehmet Tan Özyapar, Basın Sözcüsü Metin Barlak, yönetici Kadir Ovat ile Sportif Direktör Zafer Demir’in yanı sıra Dadaşlar Grubunun liderleri Zafer Lömenler ile Tevhit Ergin de tanışma yemeğine katıldılar.