Türkiye Hentbol Federasyonu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda Aziziye Termalspor adına Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sezer kura çekimini yaptı. Torbadan son 9 yılın şampiyonu BeşiktaşMogaz’ı çeken Sezer, geçtiğimiz yılda yine Termalsporadına torbadan Mogaz Beşiktaş’ı çekmişti.

Termalspor Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Sezer, Türkiye Kupası maçlarında başarılı sonuçlar alarak çeyrek finale yükseldiklerini ve geçen yıl olduğu gibi bu sene de kupada rakiplerinin Beşiktaş Mogaz olduğunu bildirdi. Sezer ayrıcı takımlarına güvendiklerini ve gelecek başarının tesadüf olmayacağını ifade etti.

Kura çekimi sonrası bir açıklama yapan Termalspor Antrenörü Berkant Otman, Beşiktaş’Mogaz’ın Şampiyonlar Ligi’nde en iyi sezonu geçirdiğini kaydetti. Otman, güçlü bir rakiple eşleştiklerini ancak takımlarının her iki maçta galip gelebilecek inançta ve güçte olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar, “Geçen yıl olduğu gibi bu sene de çeyrek finalde rakibimiz Beşiktaş Mogaz oldu. Her zamanki inançlı mücadelemizi ortaya koyacağız. Takımımıza ve teknik yönetimimize güveniyoruz. Yabancı oyuncu transferi yönetmeliğinin değişmesiyle ilgili bazı zorluklar yaşadık ancak sahada yüreğimizi ortaya koyacağız ve elimizden geleni yapacağız. Maçlarımızda takımımızı yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İki maç üzerinden oynanacak çeyrek final müsabakaları 13-14 Mart, rövanşlar ise 28-29 Mart 2018 tarihinde oynanacak.