Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Şahna, DSİ Spor Kulüp Başkanı Kemaletttin Yentimur ve kulüp üyelerinin katılımıyla Erdoğan Cimillitoplantı salonunda yapılan kongreye üyeler yoğun ilgi gösterdi.Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur’un açılış konuşmasından sonra Bölge Müdür Yardımcısı Ayhan Şahna “yapılacak kongrenin öncelikle kulübümüze hayırlar getirmesini temenni ediyor yeni seçilecek yönetime şimdiden başarılar diliyorum” dedi

GündemMaddelerinin okunmasının ardından yapılan divan heyeti seçiminde Turgut Bedir DivanBaşkanlığına, Murat Eyin ve Bülent Polatise kâtip üyeliğine seçildiler.Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunup ibra edilmesinin ardından yeni yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeliklerinin seçimine geçildi.

Yapılan oylama sonucunda Destek Hizmetleri Şube MüdürüKemalettin Yentimur oybirliği ile tekrar DSİ Spor Kulübünün Başkanı seçildi. Yönetim kurulu ise İbrahim Milli, Fatih Kara, Gökhan Şengül, İlknur Yapağı, M. Ali Kocaaliler, Yunus Taş, Ahmet Külçür ve Murat Koçer den oluştu.

Gerçekleştirilen genel kurulun ardından Kulüp Başkanlığına seçilen Kemalettin Yentimur, “Bütün üyelerimize teşekkür ediyorum. Bundan sonra DSİ Spor Kulübünün gerek şehrimizde gerekse ülke sporunda söz sahibi olabilmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğiz.”dedi.