43 yaşındaki Erzurumlu iş insanı Cevat Sadrettin Önalan Bursa’da katıldığı arkadaşının düğününde pistte oynadığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Aslen Erzurumlu olan ve bir süre önce Bursa’ya yerleşerek ticaret yapan iş insanı Cevat Sadrettin Önalan, davetlisi olduğu arkadaşının düğününde herkes gibi piste çıkarak oynamaya başladı. Oynadığı sırada fenalaşan Önalan olduğu yere yığıldı. Davetlilerin arasında bulunan bir doktorun ilk müdahalesini yaptığı iş insanı, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaklaşık 45 dakika kalp masajı yapılan Cevat Sadrettin Önalan, tüm çabalara rağmen hayata döndürülemedi. Yapılan incelemede iş insanının aort damarının da yırtıldığı belirlendi.

Merhumun Erzurum Narmanlı camiinde kılınan cenaze namazına AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Erzurum iş dünyasının temsilcileri ve arkadaşları katıldı. Cenaze namazını, Kur'an-ı Kerim Hafızlık, Güzel Okuma, Tefsir ve Tecvit Yarışması'nda Dünya 2'ncisi olan Solakzade Camii İmam Hatibi Ali Turhan kıldırdı. Önalan’ın kardeşi ve çocukları tabutunun başında gözyaşlarına boğuldu.

Cevat Sadrettin Önalan’ın kuzeni Hayati Özdemir; “Bursa’da bir arkadaşının düğününde oynadığı sırada sanırım kalp krizi geçirerek rahmetli olmuş. Cevat, kimsenin kalbini kırmayan, kimseyi üzmeyen, herkese el uzatan, herkese koşan, Erzurum’un bir babası, bir abisi gibiydi diyebilirim.” Dedi. Kılınan namazın ardından Cevat Sadrettin Önalan’ın cenazesi toprağa verilmek üzere Kümbet mahallesi mezarlığına götürüldü. Defin sırasında hayırsever iş insanının yıllarca maddi destek verdiği kuran kursunda eğitim alan gen hafızlar, kabrinin başında Kuran-ı Kerim okudu.

 Cevat Sadrettin Önalan’dan geriye hayatını kaybetmeden dakikalar önce düğün salonunun pistinde oynadığı neşeli anlarının ve kalp krizi geçirerek yere yığıldığı sırada çekilmiş görüntüleri kaldı.