Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. EGC lokalinde gerçekleştirilen genel kurula tek liste halinde giren Zafer Medya ve Milletin Sesi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı oldu. Görevi Selahattin Şener’den devralan Barlak, “Meslektaşlarımız ve camiamız için güzel hizmetlere imza atacağız” dedi.
 
GENEL KURULA YOĞUN İLGİ
 
Divan Başkanlığını Fevzi Budak’ın yaptığı Erzurum Gazeteciler Cemiyeti’nin Olağan Genel Kurul toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yönetim Kurulu faaliyet ve Denetim Kurulu raporlarının üyeler tarafından oylanarak kabul edildiği Genel Kurul’a, Metin Barlak başkanlığındaki yeni yönetimde yer alan isimlerin okunmasıyla devam edildi. Daha sonra oylarını kullanan gazeteciler, Metin Barlak’ı Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçti.
Zafer Medya ve Milletin Sesi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Metin Barlak, olağan genel kurul toplantısına gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz de bu teveccühün karşılığını meslektaşlarımıza ve camiamıza inşallah birbirinden güzel hizmetler vererek göstereceğiz” diye konuştu.