KARBEYAZ MEDYA - Eskiden doktorların özel muayenehanelerinin yoğun olduğu Mumcu Caddesi şimdilerde barlar sokağı olarak anılıyor. Dün gece içkili bir mekanda başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga büyüyerek dışarıya taşınca silahlar ateşlendi.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kavgada yüzünden yaralanan V.G. isimli şahıs 112 acil ambulansıyla tedavi edilmek üzere hastaneye götürülmek istendi ancak bu çok  kolay olmadı.

Kavgaya müdahale sırasında biber gazından nasibini alan polis memurlarına meslektaşları yardım etti.

Olay yeri inceleme ekipleri 5 adet boş kovan bulurken, ekipler kavganın koyu renkli bir araçla kaçan şüphelilerini her yerde aramaya başladı.

Gecenin ikinci olayında ise Yakutiye ilçesi Ali Paşa Mahallesi’nde silahlı kavga ihbarı alan haber merkezi, beyaz bir kamyonetle olay yerinden uzaklaşan 4 şahıs bilgisini verdi. Ters yönde seyreden kamyonet sürücüsü polis ekiplerini görünce kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından 4 şahıs kamyoneti bırakarak her biri farklı yönlere yaya olarak kaçtı.

Bölgeyi ablukaya alan ekipler bütün metruk binaları didik, didik aradı.

 Çok geçmeden yakalanan şahıslar polislere silahlı kavgaya karışmadıklarını, alkollü olarak araç kullandıkları için korkup kaçtıklarını söyledi. 4 şahıs ifadeleri alınmak üzere gölbaşı polis merkezine götürüldü.