Erzurum Hüseyin Avni Ulaş, Abdurrahman Gazi ve Adnan Menderes Mahallerinde 2019 yılı Haziran ayı içerisinde Altı (6) ayrı vatandaşa ait otomobillerin kapılarının sert bir cisim kullanılarak açılması, akabinde oto içerisinde monteli bulunan oto teybi, kolon, bufır vb. elektronik eşyaların çalınması olayı ile ilgili Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışma ve güvenlik kamera kayıtları incelemesi neticesinde meydana gelen hırsızlık olaylarının gece 02:00-03:00 saatleri arasında meydana geldiğini olayları gerçekleştiren şahısların 1 erkek ve 1 bayan şahıs olduğu tespit edildi.  yapılan çalışmalarda şüphelilerin M.Ç.O ve B.D isimli şahıslar olduğu anlaşılması üzerine her iki şüphelide 13/06/2019 tarihinde yakalanarak gözaltına alındı.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Şüphelilerden, altı (6) ayrı müştekiye ait otolardan çalıntı olan *7.000 TL değerinde çok miktarda oto teybi, kolon, bufır vb. elektronik eşya * elde edilerek müştekilerine teslim edildi.

Olaylarla ilgili yakalanan Şüpheli M.Ç.O ve B.D isimli şahıslar işlemleri bitirildikten sonra 14.06.2019 Cuma Günü (Yarın) Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’ına sevk edilecek.