Ünlü tiyatrocular Bilal Tavlak, Oktay Parlar ve Şerif Avcı’nın rol aldığı aile komedisi, evlilik müessesine adım atan bir genç ve arkadaşlarının başlarından geçen komik olayları anlatıyor. Ayşenur Bayraktaroğlu, Sedagül Yavuz, Ayçanur Uzun, Esranur Saruhan, Yaşar Kars, Bilal Taşkesenligil, Nur Güçlü, Erdem Ballı, Harun Uğurlu, Seher Karataş, Ebru Şimşek, Mustafa Özdemir, Miraç Ateş, Resul Özcan ve Burhan Limon’un rol aldığı tiyatro oyununun ışık tasarımı Eser Dursun’a ait. Müzikleri Hakan Çelik’e ait olan Eyvah Sevirem’in yönetmen yardımcılığını da Şerif Avcı üstleniyor.

 

Tiyatro oyununda da sahne alan Erzurum Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz , “Kent kültürünü, şehir tarihini ve toplumsal hafızamızda unutulmaya yüz tutmuş gelenekleri yaşatmak adına önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Genç, yetenekli ve profesyonel tiyatrocular tarafından hazırlanan ‘Eyvah Sevirem’ adlı bu tiyatro oyunu, geçmiş ve geleceği postmodern bir bakış açısıyla harmanlayarak izleyiciye sunuyor. Gülerken düşündüren bu tiyatro oyununu kentimizin sanat hayatına sunan Erzurum Halk Tiyatrosu’na ve drama yazarı Cengiz Durular’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Bu arada Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz’ın da rol aldığı tiyatro oyunu izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyor. 

 

Erzurum Halk Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Oktay Parlar, Genel Koordinatörü Bilal Tavlak, yönetmen yardımcısı Şerif Avcı ve ‘Eyvah Sevirem’ adlı tiyatro oyununun yazarı Cengiz Durular Karbeyaz Medya’ya değerlendirmelerde bulundu.   

 

Sizler de doyasıya gülmek istiyorsanız eğer, 21 Nisan Cumartesi akşamı saat 19:00’da, 22 Nisan Pazar günü 15:00 ve 19:00 saatlerinde sahnelenecek bu mükemmel oyunu sakın kaçırmayın.