Geçmişte Kanal 25 televizyonunda genel müdürlük ve program sunuculuğu yapan Halil Daldal yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyor. Gününün büyük bir kısmını evinde geçiren Daldal’a sanatçı dostları Hüsamettin Ceylan ve Murat Balkuş sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Söz konusu Yaşayan efsane Hüsamettin Ceylan, Ayağının tozuyla İstanbul’dan gelen güldürü ustası Murat Balkuş ve bir zamanların ekran yüzü Halil Daldal olunca sohbet konusu da eskiler oldu.

Koyulaşan muhabbette ısrarları kırmayan Hüsamettin Ceylan bir eserini kadim dostu Halil Daldal için seslendirdi.

Karbeyaz Medya kameralarına konuşan sanatçı Hüsamettin Ceylan; “Halil’i gençlik yıllarımızdan beri tanır severim. Unutulacak bir insan değil, ona ve tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum. Halil arkadaşımızı tanıyan herkese de ona ziyarette bulunarak moral aşılamalarını tavsiye ediyorum.” dedi.

İstanbul’dan gelerek soluğu Halil Daldal’ı ziyarette alan tiyatro sanatçısı Murat Balkuş; “Biz Halil abiye hasta ziyaretine geldik ancak hastayı göremedik.  Halil abi mücadeleci ve güçlü  karakter yapısına sahip bir gönül dostudur. Onu böyle sağlığına kavuşmuş, kendisini toparlamış vaziyette görmek bizi çok mutlu etti. Halil abi özel, yetenekli  bir insandır, hak ettiği yeri bulamamış bir insandır, ama Gönüllerde her zaman sevilen bir insandır. Bugün de o sevginin bir tezahürüdür.” ifadelerini kullandı.

Düşüncelerini aldığımız Halil Daldal ise; “canlarım yanıma geldi. Murat ile yıllarca beraber çalıştık, Hüsamettin benim 30 senelik arkadaşım bunları yanımda görmek harika bir şey… Allah’tan herkese şifalar niyaz ediyorum.” dedi. Röportaj esnasında çok duygulanarak devam edemeyen Daldal gözyaşlarına hakim olamadı.

Bizler de Karbeyaz Medya ailesi olarak Halil Daldal’a Allah’tan acil şifalar diliyoruz.