Kongre Caddesi üzerindeki bir Cağ Kebap Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Bölge Haber Müdürü Ahmet Akbuğa, Erzurum bölge muhabirleri, Erzincan, Bayburt, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır il muhabirleri katıldı.
İHA Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, bu yıl ikincisini organize ettikleri iftar programını önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirmek isteriklerini söyledi. Türkez, “İHA ailesi olarak manevi zenginliği yüksek olan böylesine mübarek bir günde yol arkadaşlarımızla iftar saatinde birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.
İhlas Haber Ajansı olarak bölge çalışanları olarak Erzurum, Erzincan, Kars, Iğdır, Ağrı ve Ardahan’da habercilik anlamında önemli çalışmalara imza attıklarını dile getiren Türkez, temsilcilerine başarılı ve fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İHA mensupları daha sonra Çeçenistan Çay Bahçesinde, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy’un da katılımlarıyla semaver çayı içip sohbet ettiler.