Erzurum’un ev sahipliği yaptığı 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali EYOF 2017’de 300 kişilik ekibiyle organizasyonun güvenlik ayağını üstlenen Keleşler Güvenlik, başarılı geçen süreç sonrası bünyelerinde hizmet veren güvenlikçileri plaket ve teşekkür belgeleriyle ödüllendirdi. Şirket toplantı salonunda gerçekleştirilen sade törene Milliyetçi Hareket Partisi 25 ve 26. Dönem Milletvekili adayı Gökhan Arslan, MHP Çat eski ilçe başkanı Yavuz Sarı, eski milli güreşçi ve Keleşler Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Mafer Keleş, Keleşler Güvenlik Genel Müdürü Aziz Keleş, Şirket yöneticilerinden emekli emniyet amiri Erdal Temel, Atilla Keleş, Yahya Taşçı ve çok sayıda güvenlik görevlisi katıldı.

Programda söz alan Milliyetçi Hareket partisi Milletvekili adayı Gökhan Arslan; “EYOF gibi ülkemiz ve Erzurum için kritik bir öneme sahip olan organizasyonu Hamdolsun Keleşler Güvenlik olarak alnınızın akıyla, hiç kimsenin burnu bile kanamadan tamamladınız. Bu nedenle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve sizlerin özverili çalışmalarını sembolize etmek adına plaketlerle taçlandıran şirket yöneticilerini de duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum.” dedi.

Özellikle son yıllarda önemli organizasyonların vazgeçilmezi haline gelen Keleşler Güvenlik firması aynı zamanda B.B Erzurumspor maçlarında Kazım Karabekir stadının da güvenliğini sağlıyor.