Karbeyaz Medya İstihbarat servisinin edindiği bilgilere göre Nizam Kızıloğlu yakın çevresinden 30 Mart seçimlerinde Belediye Başkan aday adayı olması yönünde yoğun baskı alan Kızıloğlu, ısrarlara sıcak bakarak aday adayı olmaya karar verdi. 

Aldığımız duyum sonrası haberi teyit etmek için ulaştığımız Nizam Kızıloğlu; "Benim aday adaylığı gibi bir düşüncem yoktu. Sevenlerimin yoğun ısrar ve baskıları sonucu davamız uğruna gerektiğinde gözümüzü bile kırpmadan canımızı feda edeceğimiz. Çocukluğumuzdan bu yana bir neferi olarak görev aldığımız, Milliyetçi Hareket Partisi'ni temsilen şehrimize hizmet etmek adına Erzurum Palandöken İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı düşüncem hasıl oldu. Önce Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve partimiz, sonra seçmenlerimiz teveccüh buyurursa, Evliyalar şehrine Belediye Başkanı olarak da hizmetkâr olmaya talibim." dedi. 

Nizam Kızıloğlu Kimdir?

1968 Erzurum Tortum doğumlu olan Kızıloğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da tamamladı. Yüksek öğrenimini 1984 yılında Ankara Keçiören'de bitiren Kızıloğlu 1984 - 1986 yılları arasında Keçiören Ülkü Ocakları yönetiminde yer aldı. 30 yıl boyunca devletin çeşitli kademelerinde görevler yürüten Kızıloğlu küçük, büyük herkesin sevgisini kazanmış birisidir. İkinci yüksek öğrenimini İşletme Fakültesi öğrencisi olarak sürdüren Kızıloğlu evli ve 2 çocuk babasıdır.