Erzurum Palandöken ilçesi sınırlarında bulunan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve Mevlana Caddesi'nin kesiştiği kavşakta Yapılan bakım ve onarım nedeniyle trafik ışıkları 1 haftayı aşkındır fasılalı durumda. Şehrin en yoğun tarfiğinin bulunduğu kavşaklardan birisi olan Avm kavşağında araç ve yaya trafiği adeta arap saçı gibi. Yol hakkının kimde olduğu belli olmayan kavşakta Ramazan ayı dolayısıyla iftar öncesi oruçlu olan sürücülerde dikkat ve refleskler de zayıflıyor. Trafik işaret ve işaretçilerinin de bulunmadığı kavşak kontrolsüz olunca kazalarda kaçınılmaz oluyor.

Bugün saat: 17:30 sıralarında Farklı yönlerden gelen 25 DR 433 ve 25 FL 848 plakalı otomobiller aynı anda kavşağa girince çarpışarak savruldu. Araçlarda ciddi anlamda maddi hasar oluşurken, kazada kimsenin yara almaması olayın sevindirici yönü oldu.

Trafik ışıklarını fasılalı durumda tutan yetkililere tepki gösteren vatandaşlar biran önce ışıkların faal hale getirilmesini aksi takdirde kaza sayısının artabileceğine dikkat çektiler.