Erzurum merkez Yakutiye ilçesi Şükrüpaşa Mahallesi'nde yaşayan Deniz-Aykut Yıldız çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan İkranur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisiyle dikkat çekiyor. merkez Yakutiye ilçesi Kocatepe İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi İkranur'un, Cumhurbaşkanını özlediğini ve çok sevdiğini, ağlayarak söylediğinde çekilen video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

            Annesiyle Cumhurbaşkanı Erdoğan konusunda sohbet ederken birden ağlamaya başladığını söyleyen İkranur, "Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Onunla konuşmak isterim. Çok mutlu olurum. Ben zaten onu rüyamda görüyorum, çok seviyorum. Yanımda olsun isterdim. Ondan hiç bir şey istemem, yanımda olsun yeter bana. İçimde ona karşı büyük bir sevgi var. İyi ki böyle bir cumhurbaşkanımız var.  İyilik yapmasını, askerlerimizi korumasını, herşeyini seviyorum. Her gün haberlerde izliyorum. Babamların kanal değişmesine bile izin vermiyorum" diye konuştu.

            Cumhuriyet bayramı kutlaması için odalarını süslediklerini söyleyen anne Deniz Yıldız, "Hatıra amaçlı bir video çekmek istedim. Videoyu başlattım. Zaten ne olduğunu anlamadım. Bir anda Cumhurbaşkanımızdan bahsederken ağlamaya başladı. Ben de kapatmak istemedim. O anda duygularını öğrenmek istedim ve sorular sormaya başladım. Neden ağlıyorsun kızım? dedim. Cumhurbaşkanımıza ağlıyorum. Ben onu görmek istiyorum çok özledim dedi. Buradan ona bir şeyler söylemek ister misin? dedim. Ağlayarak ben onu çok seviyorum, o çok güzel görevler yapıyor, askerlerimizi koruyor çok başarılı, görmek istiyorum dedi. Kızım onu çok seviyor ve sürekli Tayyip dede diyip duruyor. Gerek televizyonlarda izlediğinde, gerekse buraya miting ve açılışlara geldiğinde hep dile getiriyor. Ama malum şartlardan dolayı ulaşamadık. Eğer buradan sesimizi duyurabilirsek kızım onu görmeyi çok istiyor. En azından görüşemesek bile görüntülü görüşme sağlayabilirsek kızım çok mutlu olacak" dedi.

            Çocukların normalde televizyonda çizgi film izlediğini kızları İkranur'un ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı izlediğinde ekrana kilitlendiğini anlatan baba Aykut Yıldız, şunları söyledi:

            "Çocuklar çizgi film izler, kanalı değiştirdiğin zaman ağlar, ama benim kızım öyle değil. Cumhurbaşkanımız ekranlara çıktığında önce sessiz olun, konuşmayın der, sonra ekrana kilitlenir, Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dinler. Cumhurbaşkanımız'a  karşı aşırı bir sevgisi var. Bizim de cumhurreisimiz, biz de çok seviyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin. Ancak kızımın apayrı bir bağı var. Önce küçük bir resmi vardı, onunla yatıyordu. Sonra dedi ki; "Baba rüyamda gördüm. Cumhurbaşkanımız bana fotoğrafımı büyüteceksin dedi." Ben de gidip fotoğrafını bayağı büyük yaptırdım. Cumhurbaşkanımız Erzurum'a mitinge geldiğinde kızımı götürdüm, yoğun ilgiden dolayı ulaşamadık. Tayyip dede, Tayyip dede diye çok bağırdı. Malum kalabalıktan dolayı ulaşamadık."