Kurban kesim bölgelerini belirleyen Palandöken Belediyesi’nde, vatandaşlara kesim alanlarına riayet etmeleri noktasında uyarılarda bulunurken Zabıta ekipleri ise bayram nedeniyle gıda, şekerleme satışı ve imalatı yapan işyerlerine yönelik yoğun bir denetim uyguluyor. 
TEMİZ BİR ORTAMDA KURBANLARINI KESMELERİ İÇİN TÜM TEDBİRLER ALINDI
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmesi için bayram hazırlıklarını başlattıklarını, büyükşehir belediyesi, kaymakamlık, müftülük ve diğer kurumlarla koordineli bir çalışma yürüttüklerini söyledi. Bayram süresince görev yapacak olan nöbetçi ekiplerin vatandaşların acil ihbar ve şikâyetlerine 24 saat cevap vereceklerini hatırlatan Başkan Bulutlar, “Vatandaşlarımızın, temiz bir ortamda kurbanlarını kesebilmeleri ve bayram öncesinde güvenle alış-veriş yapabilmeleri için gerekli tedbirlerimizi aldık” dedi.
DİĞER KURUMLARLA KOORDİNELİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYORUZ
Belediyedeki tüm birimlerin kendi sorumluluk alanında titiz bir çalışma gerçekleştirdiğine dikkat çeken Başkan Bulutlar, ”Rutin olarak sürdürdüğümüz denetimleri alış-verişin yoğun olduğu bayram öncesinde bir kat daha artırdık. Özellikle gıda, şekerleme imalatı ve satışı yapan işyerlerine eş zamanlı denetimler yapılmaktadır. Kurban kesim bölgelerinde gerekli düzenlemeler yapıldı. Vatandaşlarımıza önceden kesim noktaları bildirildi. Kurban Atıkların toplanması için Özel temizlik ekipleri kuruldu. Kısacası, Büyükşehir Belediyesi, Palandöken Kaymakamlığımız ve ilçe müftülüğümüz ve diğer kurumlarımızla birlikte koordineli ve planlı bir çalışma yürütülmektedir” dedi.
TELEFONLA 24 SAAT BELEDİYEMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ
Palandöken Belediye Başkan Orhan Bulutlar, vatandaşların gerek bayram öncesi ve gerekse bayramda tüm sorunlarını (0442) 317 05 94 ve 95 nolu Belediye hattına bildirebileceklerini ve iletilen sorunlara nöbetçi ekiplerin anında müdahale edeceğini de sözlerine ekledi.
PALANDÖKEN’DE KURBAN KESİM YERLERİMİZ
Abdurrahman Gazi Mahallesi Cenk Evler karşısı. Adnan Menderes Mahallesi Şengel Öğrenci Yurdu. Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Otobüs Sevk İdaresi Arkası. Yenişehir Alt Yol Suat Aslan Cami karşısı. Yenişehir Üst Yol Yenişehir Erkek Öğrenci Yurdu. Adnan Menderes Mahallesi Yıldızkent Zabıta karşısı. Büyükşehir Belediyesin mobil kesim merkezleri.
PALANDÖKEN KURBAN SATIŞ YERİ
Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi: TOKİ İlköğretim Okulu Yanı