Palandöken Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalarla, lise ve ilköğretim okulları dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm okulların bahçesinde cevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışması başlattı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,“ İlçemiz merkezinde bulunan ve sorumluluğu bize ait olan ulaşım ağlarında asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Bunlara ilaveten kaldırım, karo, bordur, kilit taş, site, okul, cami ve sağlık merkezlerinin bahçelerini de, yine belediye olarak biz asfaltlıyoruz, çevre düzenlemesini de yine Palandöken Belediyesi olarak biz yapıyoruz” dedi.

 BULUTLAR:” EĞİTİME OLAN HASSASİYETİMİZ BİLİNİYOR”

Eğitime çok önem verdiklerini ve bu konuda hassasiyetle üzerin de durduklarını söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Eğitime ve çocuklara olan ilgi ve sevgimiz hassasiyetimiz her kesim tarafından bilinmekte. Geleceğimiz olan çocuklarımızın daha yaşanabilir bir Palandöken de hayatlarını idame ettirebilmeleri, onlara daha güzel bir kent bırakmak için var gücümüz ile çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu kapsamda Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve okullarımız ile çeşitli projelere imza atıyoruz. Bununla birlikte çocuklarımızın okul önlerinde tenefüslerde düzgün bir bahçede koşup oynayabilmeleri için okul bahçelerinde ekiplerimiz asfalt çalışmaları yapmaktalar. Bu çalışmayı inşallah Palandöken’deki ihtiyaç duyulan tüm okullarımızda yapacağız” dedi.

MAHALLELİ ÇALIŞMALARDAN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Palandöken Belediyesi’nin asfaltlama çalışması mahalle sakinlerini mutlu etti. Çalışma en çok Yenişehir Yunus Emre İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerini sevindirdi. Okul bahçelerinin bozuk olması nedeniyle alandan faydalanamadıklarını, spor yapamadıklarını belirten öğrenciler, asfaltın dökülmesi ile birlikte çok daha rahat oyun oynayabileceklerini söylerken Okul yetkilileri ve veliler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a asfaltlama çalışması nedeniyle teşekkür ettiler.