Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Palandöken Gençlik Merkezi, Kızılay Erzurum Şube Başkanlığı işbirliğiyle kan bağışı kampanyası düzenlendi. 
Palandöken Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Bahtiyar Akan koordinatörlüğünde, Atatürk Üniversitesi Kampüsünde ‘Kan Verin, Hayat Kurtarın’ sloganıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına, Palandöken Gençlik Merkezi Genç Gönüllüleri ve üniversite gençleri Katıldı. Kan bağışı yapan gençler takdir topladı.
KAN ACİL DEĞİL, SÜREKLİ BİR İHTİYAÇTIR
Kanın acil ihtiyaç değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Palandöken Gençlik Merkezi Lideri Bahtiyar Akan, Sözlerini şöyle sürdürdü: “Kan acil değil sürekli bir ihtiyaç. Kan, yapılamayan tek ilaç olduğu ve tek kaynağı insan olduğu için Genç Gönüllülerimizle birlikte üniversite okuyan gençleri bilgilendirerek kan vermeleri konusunda yönlendirme yaptık. Kızılay Haftasında bu sayede Kızılay'a kan bağışı konusunda destek olduk.”
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, ise yaptığı açıklamada, “Özellikle kış aylarında bağış sayısı düşüyor. Fakat hastanelerdeki ihtiyaç sayısı düşmüyor. Bunun için insanlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Her zaman dediğimiz gibi kan sürekli bir ihtiyaçtır. Bir gün bizimde ihtiyacımız olabilir” dedi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Fuat Taşkesenligil, “Bugün ki kan bağışı kampanyamıza, Gençlik Liderlerimiz, Genç Gönüllülerimiz ve Atatürk Üniversitesi’nde okuyan çok sayıda gencimiz katılım sağladı. Ben hepsine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.