Palandöken Belediyesi; 150 personel, 5 adet kar bıçaklı tuz sericili kamyon, 6 greyder, 2 mini loder, 2 ekskavatör, 10 adet kamyon, 2 adet kepçe traktör, 5 adet kepçe ile karla mücadele ediyor.

GECE YARISI BAŞLAYAN KAR ÇALIŞMASI KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR

Palandöken Merkezde sorumluluk alanların da karla mücadele çalışması yapan Palandöken Belediyesi gece yarısı başladığı yol açma çalışmaları kesintisiz  devam ediyor. 15 ekiple kent merkezinde kesintisiz  gündüz, gece olmak üzere 2 vardiya halinde yaklaşık 150 personel görev alırken ekipler öncelikli olan hastaneler, sağlık ocakları, okullar ve diğer kamu kurumlara giden yollar da ve sokaklar da kar temizleme ve yol açma çalışması gerçekleştiriyor. Yol açma ve kar temizleme çalışmalarına 5 adet kar bıçaklı tuz sericili kamyon, 6 greyder, 2 mini loder, 2 ekskavatör, 10 adet kamyon, 2 adet kepçe traktör, 5 adet kepçe ile karla mücadele ediyor.

ARAÇ FİLOMUZ HAZIR EKİPLERİMİZ 724 SAAT ÇALIŞACAK

 Karla mücadele çalışmalarına gece yarısı başladıklarını hatırlatan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “ Ekiplerimiz karla mücadele de gece yarısı başladı ve halen daha devam ediyor. Gördüğümüz lüzum üzerine hizmet alımlar yapılarak kar çalışmalarımızdaki ekip ve ekipman sayısını artırdık. İlçemizin temiz ve sağlıklı bir kış geçirmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız şuan itibariyle kesintisiz 7/24 saat ve çift vardiya halin de hizmet vereceğiz. Palandöken Belediyesi olarak sorumluluk alanlarımız da ulaşımda hiçbir sorun yaşanmaması için gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Almaya ’da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan biraz sabırlı olmalarını ve bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz.” dedi.