19 Milyon ziyaretçiyle Türkiye’de rekor kıran Erzurum MNG Alışveriş Merkezi, İran ve Erzurum arasındaki turist artışı, perakende sektöründe Erzurum örneği ve daha birbirinden çarpıcı konularla şehrimizin ekonomik kalkınmasını Dr. Aydoğan Süer, Karbeyaz Medya’ya anlattı.

 

Erzurum MNG AVM, 160 bin metrekare büyüklüğü ile Doğu Anadolu Bölgesi’nin sosyal yaşamı ve ticari hayatını canlandıran dev alışveriş merkezi, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyükşehirlerde yer alan zengin marka karmasına sahip…  175’i aşkın mağazayla, eğlence, sinema ve kültürel etkinliklerin bir arada sunulduğu Doğu’nun en gözde mekânı, MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer ile adeta başarıdan başarıya koşuyor. MNG Holding’in CEO’su ve kamuoyunda “Ekonomi Profesörü” olarak anılan Dr. Süer ile hem Erzurum hem de Doğu Anadolu Bölgesi’nde gerçekleşen ticari hareketliliği konuştuk. 1 yılda 19 milyon kişinin ziyaret ettiği İpek yolu’nun kavşak noktası Erzurum’un iktisadi hayatına yeni bir dinamizm katan MNG AVM’yi bakınız Dr. Süer nasıl anlattı.

 “MNG Holding, her şeyden önce Erzurumla gönül bağı olan bir marka…” diyen Dr. Süer, “Alışveriş merkezimiz, köklü MNG Holding’in gücü ve 400 bin liralık dev bir yatırımla hayata geçti. İnanıyorum ki son derece önemli bir yatırım olan Erzurum MNG AVM, 1000 metrekarelik kütüphanesi, sanat galerileri, 5 bin 300 metrekarelik heyecan veren tema parkı, 350 koltuklu şehir tiyatrosu ve son teknoloji sineması ile 140 bin öğrenciye ev sahipliği yapan Erzurum’da sosyal yaşama renk katmaya devam edecek” dedi.

www.magazinkolik.com tarafından düzenlenen etkinlikte, “10 Yıla Damgasını Vuran” saygın işadamı ve sanatçılarla birlikte Kurumsal Ödül Dalında Yılın Yöneticisi Ödülünü alan MNG Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer’e başarısının sırrını sorduk. Ekip çalışmasına vurgu yapan Dr. Süer anlaşılan o ki daha büyük ödüller ve önemli başarılarla ekonomi dünyasında adından sıkça söz ettirecek.