Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin tek aday olduğu Milliyetçi Hareket Partisi 12. Olağan Genel Kurul Toplantısında biri eski 3 Erzurumlu MYK üyeliğine seçildi. MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın listdedeki yerini korurken, Doç Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı ve KKTC Ülkü Ocakları Başkanı Adem Yurdagül'de yeni MYK listesine giren Erzurumlular oldu. 

Geçmişte Erzurum Ülkü Ocakları İl Başkanlığı yapan Doç. Dr. Ahmet Gökhan Yazıcı Milliyetçi Hareket Partisi'nden Milletvekili ve Belediye Başkanlığı aday adaylığı da yapmıştı. Erzurum'da bir çok kesim tarafından çok sevilen Yazıcı'nın böyle önemli bir göreve getirilmesi Erzurumlular ve partililer tarafından isabetli bir seçim şeklinde yorumlandı.

Ülkü Ocakları başkanlığı döneminde eğitime verdiği önemle genç ülkücülerin bilgili ve başarılı olmasında büyük rol oynayan Yazıcı'nın verilen bu görevi de layıkıyla yerine getireceği düşünülüyor.

Diğer Erzurumlu Hemşerimiz ise KKTC Ülkü Ocakları Başkanı Adem Yurdagül... 

1985 yılında Erzurum´da dünya´ya gelen Adem Yurdagül, İlk öğretimini Erzurum Haşim İşcan İlköğretim okulunda tamamladıktan sonra, liseyi Mehmet Akif Ersoy Lisesinde  yüksek öğrenimini ise Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Faültesinde tamamladı. KKTC Lefke Avrupa Sosyal Bilimler Enstitüsü Küresel Siyaset Bilimi dalında Yüksek Lisans yapan Adem Yurdagül, 1998-2001 yılları arasında Abdurrahman Gazi Ülkü Ocakları orta öğretim masa başkanlığı, 2001-2005 yılları arası Erzurum Ülkü Ocakları Masa Başkanlığı, 2006-2008 yılları arası Gazimagusa Ülkü Ocakları 2. Başkanlığı, 2008-2011 yılları arası Gazimagusa Ülkü Ocakları Başkanlığı, 2012-2013 yılları arası KKTC Ülkü Ocakları Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı ve 2013-2017 yılları arasında KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevlerini ifa etti. Hemşerimiz Adem Yurdagül'ün de Milliyetçi Hareket Partisi MYK'sında görev alması ülkücü camia ve sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.