Halk oylaması kararının meclisten geçmesinin hemen ardından yoğun bir çalışma programı içerisine giren Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl ve ilçe teşkilatları, şehir merkezinden ilçelere, köylerden mezralara kadar birçok alanda aktif olarak çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Halk oylamasını seçmenlere bire bir anlatmakla yetinmeyen Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları, çalışma alanlarına yeni bir alan daha kattı.

Özellikle kararsız seçmenlere ulaşarak kararlarını EVET yönünde değiştirmeyi hedefleyen Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları, ulaşamadığı kararsız seçmenler için özel bir whatsapphattı kurdu.

Kararsız ve eksik bilgiye sahip seçmenlere doğru bilgileri ulaştırmayı hedefleyen whatsapp hattı, yapılan değişim ile ilgili tüm bilgilere hakim gençler tarafından cevaplanıyor.

Konu ile ilgili görüşlerini Aldığımız Ak Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba şunları dile getirdi;

‘Sürecin başından beri başlattığımız ‘Daha güçlü bir Türkiye için EVET’ çalışmalarımızda, il ve ilçe teşkilatları olarak hemen hemen tüm seçmenlerimize ulaşmaya çalıştık. Süreç içerisinde yaptığımız yüz yüze görüşmelerde bazı seçmenlerimizin akıllarındaki soruları rahat bir şekilde dile getiremediğine şahit olduk. Akıllardaki soru işaretlerini tamamen ortadan kaldırabilmek ve tüm sorulara cevap verebilmek için bu hattı hayata geçirdik.

İlk günden itibaren yoğun bir karşılık aldığımız whatsapp hattından şimdiye kadar 500’e yakın soruyu cevapladık. Öncelikli olarak konu ile ilgili sorumlu teşkilat mensubumuzun cevapladığı soruların yanı sıra, daha karmaşık soruların cevabı için İl Başkanlığımızdaki yetkili isimlerden de destek almaktayız.

Hattımız tamamen güvenli ve gizliliğin esas alındığı bir sistem üzerine kurulmuştur.

Bu anlamda 15 Nisan akşamına kadar aklında soru işareti olan tüm seçmenlerimizin sorularına cevap bulmayı hedeflemekteyiz.

İlk günden itibaren bize güvenerek hattımıza ulaşan tüm seçmenlerimize ve bu anlamda bizlere destek olan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ederiz.