Covid 19 Koronavirüsün ülkemizde görüldüğü 11 Mart tarihinden bu yana bütün kafeteryalar ve düğün salonları pandemi nedeniyle hizmetlerini durdurmak zorunda kaldı. Geçimini sadece müzisyenlikten sağlayan sahne emekçileri de yaklaşık 1 buçuk aydır hiç para kazanamıyor. Karşılaştıkları zorlukları hazırladıkları bir şarkı ve kliple dile getiren müzisyenler yöneticilerden ve iş insanlarından maddi destek bekliyor.

  Söz ve Müziğini Taha Kotan’a ait olan Sahne emekçileri adlı şarkının  kayıt – düzenleme, video montajını Habip Çemç üstendi.  Şarkıda yer alan sazlar ise Yan flüt Onur Çelebioğlu, gitar Habip Çemç, klavye Rıdvan Akkuzu, keman Eta Kotan’dan oluşurken,  solistliği Celil Çağrı Akıncı, Simge Canlı, Taha Kotan, Abdullah Zengin, Rıdvan Adede, Nida Bayarslan, Mahmut Kıvanç ve Kubilay Perdakçıoğlu yaptı.

Sosyal izolasyon nedeniyle bütün solistlerin ses kayıtları evlerinde kendi imkanlarıyla alınan sahne emekçileri adlı eserin mimarlarından Abdullah Zengin; “Bizler ekmeğini sanatıyla kazanan insanlarız. Bütün dünayayı etkisi altına alan ve her gün binlerce insanın yaşamını yitirmesine sebep olan covid 19 koronavirüs belası biz müzisyenleri de işimizden etti. Aramızda öyle arkadaşlarımız var ki işyerleri kapandığından beri evinin kirasını dahi ödeyemiyor. Bu anlamda her kesime destek veren devlet büyüklerimizden ve ticaretimizi ayakta tutan iş insanlarımızdan camiamıza da maddi destek sağlamalarını talep ediyoruz.” Dedi.