Erzurumlu tiyatro sanatçısı, internet fenomeni ve program yapımcısı Bilal Tavlak’ın imza attığı bütün projeler büyük beğeni topluyor. Ulusal medyanın da defalarca haberlerine konu olan başarılı komedyen Bilal Tavlak, kendi kurduğu ve Eksi Medya adını verdiği internet televizyonunda izleyicileriyle buluşuyor. Adeta tek kişilik dev kadro olan Tavlak, yayınlarının kameramanlığından, tonmaisterliğine, rejisinden KJ’sine her şeyini tek başına yapıyor. Her akşam saat 22:00’da Bilal Tavlak adındaki Youtube kanalı ve facebook sayfasından canlı olarak yayınlanan ‘Falan Filan’ adlı eğlence programı 22 bölümünü geride bıraktı.

Başarılı fenomen Bilal Tavlak’ın Geçtiğimiz Salı akşamı canlı yayın konukları, ‘Eyvah Sevirem’ isimli komedi oyununda aynı sahneyi paylaştığı tiyatro sanatçıları Oktay Parlar ve Şerif Avcı oldu.

Yaklaşık 2 buçuk saat süren programda espri ve kahkahalar havada uçuştu. Takipçilerin soluksuz izlediği canlı yayın programına Bilal Tavlak’ın, Oktay Parlar’la başlarından geçen komik olayları anlatması, Oktay Parlar’ın Nihat Doğan takliti yapması, Şerif Avcı’nın ise göbeği damga vurdu.

Ayrıca Bilal Tavlak Ocak ayında yapacağı çekilişle, talihli takipçilerine, sponsorlarından çeşitli hediyeler veriyor.