Narman ilçesinde hayvancılık yapan 4 çocuk babası Özkan Kulaç, sattığı büyükbaş hayvanların parasıyla Ankara'da beğendiği otomobili almaya karar verdi. Kulaç, arkadaşıyla Ankara'ya gitmek için Yakutiye ilçesindeki otobüs firmasına ait yazıhaneyi arayıp 2 bilet aldı ve karşılığında firma yetkilisi olan Murat Sarılı'nın banka hesabına 1500 TL yerine yanlışlıkla, 1 milyon 500 bin lira gönderdi. Sarılı, hesabına gelen parayı görünce Özkan Kulaç'a ulaşıp, durumu anlatarak parasını iade edeceğini söyledi. Murat Sarılı, bilet paralarını aldıktan sonra 1 milyon 498 bin 500 lirayı Erzurum'a dönen Kulaç'a telefon bankacılığıyla gönderdi.

'PARAYI GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM'

Kulaç'ın 2 bilet parası olarak hesabına gönderdiği parayı gören Murat Sarılı, şaşkınlık yaşadığını söyledi. Hesabında, 1500 TL yerine 1 milyon 500 bin lira olduğunu ifade eden Sarılı, "Hesaptaki parayı görünce şaşırdık. Gelen parayı inceleyince Özkan Kulaç'ın otobüs bileti ücreti olarak gönderdiğini tespit ettik. Telefonla kendisine ulaştım. Ankara'ya gitmek üzere bindiği otobüste Sivas'ta kendisine ulaştım ve durumu izah ettim. Sivas'tan geri döndü. Bilet ücretini aldıktan sonra kalan 1 milyon 498 bin 500 TL'yi kendisine iade ettim" diye konuştu.

'ARABA ALMAYA GİDİYORDUM'

Narman ilçesinde hayvancılık yaptığını ifade eden Özkan Kulaç, "Hayvanlarımı sattım, Ankara'ya araba almak için gidiyordum. Murat Sarılı'nın yazıhanesinden internet bankacılığıyla bilet aldım. 1500 TL yerine 1,5 milyon lira havale etmişim. Murat Sarılı hesabına bakınca beni aradı, yanlışlık olduğunu söyledi. Ben de Sivas'tan geri döndüm. Kendisine paramı iade ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

Özkan Kulaç, parasını iade eden Sarılı'ya bir çift ayakkabı hediye etti