Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek beraberinde Sprotif Direktör Zafer Demir ile birlikte Yıldızkent İMKB Anadolu Lisesi öğrencilerine ziyaret gerçekleştirdi. Usta antrenör okul bahçesine coşkulu öğrencilerin tezahüretlarıyla girdi. Efsane Erzurumspor kulübünün başarılı topçularından olan Okul Müdürü Taner Yakut'un davetini kırmayan Mehmet Özdilek öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; ziyaretimizi bekleyen bir çok okul varken eski futbolcu okul müdürünüz Taner hocadan dolayı ilk tercihimiz İMKB Anadolu lisesi oldu." dedi.

 

Yoğun ilgiden memnun kalan Mehmet Özdilek ve Zafer Demir daha sonra okul konferans salonunda okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

soru cevap bölümünde öğrencileri sorularını yanıtlayan Özdilek, bir öğrencinin; "Çalıştırmak istediğiniz bir kulüp var mı?" sorusuna; "Şu anda ben bir takım çalıştırıyorum ve burada olmaktan mutluyum." cevabını verdi.

Fanatik BB. Erzurumspor taraftarı olan öğrencilerin hakemler ve  transferlerle ilgili soruları salonda gülüşmelere neden oldu.

Hayatında hiç maça gitmeyen öğrenileri olduğunu belirten Okul Müdürü Yakut, Teknik patrondan Malatya deplasmanına İMKB Anadolu lisesi öğrencilerini götürme sözü aldı. 

Programın sonunda Okul Müdürü Taner Yakut Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve Sportif Direktör Zafer Demir'e günün anısına plaket ve hediyeler takdim etti.