Başkan Dölekli mesajında:’’sevgili çocuklar;her yıl coşkuyla statlarda kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramı’nı bu yıl evlerimizde kutlayacağız. 23 Nisan coşkusunu  evlerinizden taşıracağınıza inanıyorum.Bizleri mutlu eden yüzünüzdeki gülümsemeden mahrum kaldığımız bu süreci en kısa sürede atlatacağız

Küresel salgın koronavirüs nedeniyle bu yıl 23 Nisan kutlamaları planlanan şekliyle gerçekleştirilemiyor. Ama yüreğimizdeki coşku ve bağlılık hepimizi birbirimize kenetliyor. Açılışının 100. Yılı dolayısıyla TBMM Genel Kurulu’nda '23 Nisan Özel Oturumu' gerçekleşecek. Cumhurbaşkanlığı tarafından "7 Tepenin Şehrinden 7 Kıtaya" sloganıyla konser ile 7 kıtaya sesleneceğiz. TBMM Başkanımız Sn. Mustafa Şentop’un çağrısıyla 23 Nisan akşamı saatler 21.00’da evlerimizden ve balkonlarımızdan tek yürek olarak İstiklal Marşımızı birlikte okuyacağız. Herkesi  büyük coşkuya davet ediyorum.

  Bu duygu ve düşüncelerle tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, 100. yıl da  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutlarım"