27 Şubat 2020 Perşembe gecesi Suriye'nin İdlib eyaletinde rejime bağlı güçler tarafından gerçekleştirilen hain hava saldırısında şehit olan 34 askerin acısı 83 milyon Türkiye halkını derinden üzdü. Yurdun dört bir yanında yürüyüşler yapılarak şehitler ölmez sloganları atıldı. Erzurum'da yapılan yürüyüşün yanısıra Palandöken Ülkü Ocakları teşkilatı tarafından şehitlerimizi ruhuna okumaları için ilçe esnafına Yasin-i Şerif dağıtıldı. 

'Şehitlerimiz için bir Yasin de sen oku' adını verdikleri Anlamlı etkinliğe ocak başkanı Şahin Çelik, başkan vekili Ertunç Mehmetçik, Teşkilatlar başkanı İsa Lal, Ortaöğretim başkanı Murat Saraç ve genç ülkücüler katıldı. Başkan Şahin Çelik; "Palandöken Ülkü ocakları olarak bu zor zamanlarda, 'Şehitlerimiz için bir Yasin de sen oku' şuuru başlatarak Palandöken ilçesindeki esnaf ve vatandaşlarımıza Yasin-i Şerif dağıtımı yaptık.Palandoken Ülkü ocakları olarak Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Şu an görevi başında olan tüm mehmetciklerimize de Cenab-ı Hak'tan muvaffakiyetler niyaz ediyoruz." dedi.

Palandöken Ülkü Ocakları teşkilatının gerçekleştirdiği anlamlı etkinliği ilçe esnafı ve vatandaşlar tarafından da takdir topladı.