Tiyatro sanatçılığının yanı sıra şimdiye kadar Hayal ve Gerçek, Uzak Şehrin Masalı, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çocuklu, Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin ve son olarak Arka sokaklar dizilerinde rol alan Erzurumlu oyuncu Hüseyin Erkanlı’nın 77 yaşındaki babası Taşdemir Erkanlı 3 yıldır muzdarip olduğu hastalık nedeniyle tedavi görüyordu. Son altı ay içerisinde durumu daha da ağırlaşan baba Erkanlı dün tedavi gördüğü Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Taşdemir Erkanlı’nın cenazesi Erzurum Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından 2. Asri mezarlıkta toprağa verildi.


BABASINA HİTABEN YAPTIĞI PAYLAŞIM DUYGULANDIRDI

İstanbul’da yaşayan ve yoğun iş temposuna sahip olan oyuncu Hüseyin Erkanlı, Tedavi sürecinde babasının hep yanında oldu.  Erkanlı babasına hitaben sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Usta oyuncu duygularını şu satırlarla dile getirdi;

“Seninle dün kalbimden konuşurken ilk defa mücadeleyi bırak babam dedim. Savaşma artık dedim... Artık nefes almak eziyet olmuştu ya sana... Morfinler ağrını durdurmaya yetmemişti ya, seni öyle acı çekerken görüp de kal demek egoistlikti ya BABAM...  Seninle sonsuz alemde buluşuncaya kadar hoşçakal... Allah şahit o kadar acı çeker iken 3 senedir bir gün olsun isyan edip de bu nedir, niye beni buldu dediğini hiç görmedim... Hep buna da şükür dedin... Boğazını deldiler, mideni deldiler ama ben nasılsın dedikçe Sen hep şükür dedin! Buna da şükür…  Daşdan Abi ( Taşdemir Erkanlı ) Senin ve tüm iyi Babaların mekânları Cennet olsun inşaAllah Hoşçakal.     

Biz de Karbeyaz Medya ailesi olarak merhum Taşdemir Erkanlı’ya Allah’tan rahmet, başta Hüseyin Erkanlı olmak üzere tüm Erkanlı ailesine başsağlığı dileriz.